Και αφού τα διαπίστωσε, έφυγε… έμειναν, όμως, εδώ τα τεράστια προβλήματα…

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζει την ίδια πολιτική στα χνάρια των προηγούμενων κυβερνήσεων, μειώνει δαπάνες για την υγεία, κοινωνική ασφάλιση, πρόνοια, συνεχίζει να στερεί από τον λαό το πολυτιμότερο κοινωνικό αγαθό που λέγεται υγεία – πρόνοια.

Στόχος του Υπουργού ήταν η συναίνεση μας για την άθλια κατάσταση των μονάδων υγείας στη λογική του μικρότερου κακού. Προσπάθησε, μάταια όμως, να παρουσιάσει το μαύρο – άσπρο, μια πλασματική εικόνα που δεν πείθει κανένα. Οι προσλήψεις που ανακοίνωσε, χωρίς καμία δέσμευση για Νοσοκομείο και ΙΚΑ, δεν φτάνουν να καλύψουν τις ανάγκες των νοσοκομείων ούτε στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Η «δίκαια ανάπτυξη» που προπαγανδίζουν η κυβέρνηση και ο Υπουργός Υγείας σημαίνει: εμείς να χρυσοπληρώνουμε για την υγεία μας, ενώ οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας να αυγαταίνουν τα κέρδη  τους.

Μόνο ο λαός μπορεί να ανατρέψει αυτή την βάρβαρη πολιτική που μετατρέπει σε πανάκριβο εμπόρευμα τη γιατρειά του.

Σταθερός στόχος πάλης του Εργατικού Κέντρου Νάουσας είναι:

  • Η πλήρης λειτουργία των 8 βασικών κλινικών στο Νοσοκομείο της Νάουσας
  • Η στελέχωση του ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) με βασικές ειδικότητες γιατρών σε πρωινή και απογευματινή βάρδια και η σταθερή λειτουργία των αγροτικών ιατρείων με τον απαραίτητο εξοπλισμό.
  • Μόνιμη,  σταθερή δουλειά για όλους
  • Αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους χωρίς εξαιρέσεις – κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ