Κεντρική Αναζήτηση Επικοινωνία
Κεντρική Ρουμλούκι/Ημαθία/Μακεδονία Ελλάδα Κόσμος Πολιτική Κοινωνία Οικονομία Αγροτική Οικονομία Περιβάλλον/Ενέργεια Πολιτισμός/Βιβλίο/Τέχνες Επιστήμη/Τεχνολογία Υγεία/Ψυχική υγεία Διάφορα Βιντεοθήκη Ιστορία Γνώμες/Πρόσωπα Οδηγός Αγοράς Παραπολιτικά
Facebook Twitter

Online χρήστες
Έχουμε 3 επισκέπτες σε σύνδεση

Δελτίο Τύπου «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

Αξιολόγηση χρηστών: ONONONOFFOFF / 2
Φτωχό Αριστο 
Δευτέρα, 10 Μάρτιος 2014
AddThis Social Bookmark Button

gyrinis3

«Δεν είπε τίποτα ο Φ. Δημητριάδης γιατί δεν έκανε τίποτα».

Ο απερχόμενος δήμαρχος Αλεξάνδρειας έδωσε την πρώτη παράσταση του πολιτικού του ρεκβιέμ χτες την Κυριακή. Η ανακοίνωση τηλεγραφικού τύπου είναι χαρακτηριστικό της ένδειας τόσο σε προγραμματικό όσο και σε επίπεδο έργων στον δήμο που διοικεί τέσσερα χρόνια.

Ο απερχόμενος δήμαρχος δεν είπε κυριολεκτικά τίποτα γιατί δεν έχει να πει τίποτα. Ταυτίζεται με την πιο φτωχή και αντιπαραγωγική περίοδο της Αλεξάνδρειας και του δήμου συνολικότερα.

Μάλιστα, επηρεασμένος από την πρόσφατη περίοδο της Αποκριάς άλλαξε και την επωνυμία του συνδυασμού του αφού όλοι γνωρίζουν ότι η ΕΛΠΙΔΑ για την Αλεξάνδρεια τελείωσε και φόρεσε την στολή της ανάπτυξης. Μιας ανάπτυξης που όμως δεν βλέπουμε να έρχεται από πουθενά αφού το κύριο μέλημα των απερχόμενων διοικούντων με πρωταγωνιστή τον Φ. Δημητριάδη ήταν η τακτοποίηση ημετέρων και οι δουλειές σε κολλητούς εργολάβους δημοτικούς συμβούλους και διάφορα ρουσφέτια.

Ο δήμος Αλεξάνδρειας και οι κάτοικοί του γνωρίζουν ότι τέσσερα χρόνια πήγαν χαμένα. Χόρτασαν από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Τέτοιες υποσχέσεις ακούστηκαν και χτες χωρίς ίχνος αυτοκριτικής. Επαναλήφθηκε το γνωστό σκηνικό του 2010. Όμως, οι δημότες έχουν κρίση και ικανότητα να αξιολογήσουν την ανεπάρκεια του απερχόμενου σχήματος, να βαθμολογήσουν κάτω από τη βάση τον Φ. Δημητριάδη και να τον στείλουν στο σπίτι του.

ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

Γραφείο Τύπου

Τελευταία ενημέρωση Δευτέρα, 10 Μάρτιος 2014
0000000giortzis dhmhtrios 00000theodoridis cars smart 00001proios banner1 0001daccapo banner 001mavropoulos art gold 01toscana pizza1 3stefoulis2013 aleka banner
Προηγούμενα Play Stop Επόμενα
Διαφημίσεις
Διαφημίσεις